Dingen om te doen in New Orleans

27 views 8:24 pm 0 Comments July 22, 2020

Of dit nu je eerste keer in New Orleans is of je bent een doorgewinterde bezoeker, de verkwikkende geest van de stad zal je zeker inspireren, boeien en motiveren om erin te springen en zoveel te zien en te doen. Met zoveel opties en veel dingen om de hele tijd te doen, kan het beperken van het speelveld een uitdaging zijn. Zie het op deze manier: deel hoeveel tijd je hebt door wat je prioriteiten zijn – geschiedenis, kunst, muziek, cultuur, enzovoort – en voeg dan wat tijd toe voor de spontane vreugde die het visitekaartje van Crescent City is. Trek een paar uur af om te slapen, vermenigvuldig je eetplezier met minstens driemaal per dag en je hebt de perfecte vergelijking voor een geweldige ervaring in New Orleans. Hier begint u met het nemen van beslissingen.

Er gaat niets boven het staan ​​onder de stijgende vleugel van een tientallen jaren oud vliegtuig, of oog in oog komen te staan ​​met een Afrikaanse leeuw. Het smult van beignets in de schaduw van de kathedraal van St. Louis en kijkt naar de wolken die onder de eiken van City Park passeren. Deze attracties maken onze stad uniek en ze kunnen niet wachten om je weer te verwelkomen door je een beetje zuidelijke gastvrijheid te tonen.

Gebruik de onderstaande filters om te zien welke attracties open zijn en vergeet niet om uw bezoek online te reserveren of van tevoren te bellen. We kijken er naar uit om samen door dit nieuwe normaal te navigeren.

Bezoek het National WWII Museum

Ga naar het stadspark van New Orleans

Ga naar de Cabildo

Bezoek Houmas House and Gardens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *