Beste dingen om te doen in Chicago

Officieel bestaat het uit 77 buurten, dus het verkennen van de beste dingen om te doen in Chicago is een hele onderneming. Hoe moet je elk waardig hoekje en gaatje vinden? Het is niet nodig om alleen vast te houden aan de glinsterende River Walk of de platgetreden paden van de 606. Als je wilt winkelen als een local, ga dan dineren als een bezoekende diplomaat, krab je kin als een kunstcriticus voor sommigen van ‘s werelds meest indrukwekkende collecties, of geniet van het uitzicht op de bovenste verdieping in de stad die de wolkenkrabber heeft geboren, we hebben enkele van de must-do’s in de Windy City genoemd.

Universiteit van Chicago

Laat je niet afschrikken door de reputatie als de plek waar het plezier om heen gaat. De universiteit van Chicago in Hyde Park aan de zuidkant is een legendarische school met een schilderachtige, groene campus in de buurt van Lake Michigan. Met zijn mix van gotische architectuur, met klimop bedekte muren en brede, met bomen omzoomde paden, is U of C even wonderbaarlijk als wetenschappelijk, het stereotype college van films die echt zijn gemaakt. De verstilde, academische sfeer is ontspannend voor zelfs de moeilijkste stadsbewoners. Tal van culturele bezienswaardigheden op de campus zijn onder meer Frank Lloyd Wright’s Robie House, een indie-bioscoop en een hele reeks musea en galerijen, dus er is genoeg te doen als oohing en aahing bij de gebouwen vervelend wordt. Rondleidingen zijn beschikbaar voor aankomende studenten en bezoekende wetenschappers, met een aantal opties beschikbaar voor anderen die de buurt willen bekijken.

Field Museum of Natural History

Het Field Museum of Natural History is een groots heiligdom voor de natuurlijke wonderen van de wereld, van skeletten van dinosauriërs tot edelstenen van onschatbare waarde en heeft, als onderdeel van zijn missie, het begrijpen, beschermen en vieren van natuur en cultuur. Het is overweldigend groot en de collecties omvatten verschillende wetenschappen en culturen. Sla in geen geval een stop bij SUE over, ‘s werelds meest complete skelet van T. rex.

Chicago pizzatour

Chicago Pizza Tours is een leuke en informatieve manier om de beroemdste culinaire export van de stad te verkennen. Ze zijn goed georganiseerd, zij het enigszins on-the-fly, gebaseerd op het publieksniveau op een bepaalde dag. Maximaal negen gasten laden in een kleine bus en begeven zich tijdens een 3,5 uur durende kruip naar vier pizzeria’s. Onze gids begon met een beetje geschiedenisles voordat hij zich verdiept in het proces en de techniek. Maar dit was niet zijn eerste rodeo; hij pontificeerde alleen zo lang over pizza voordat we aankwamen bij het hoofdevenement: het eten.

More Stories
“First Light” is Benjamin Moore’s kleur van het jaar 2020