Verizon heeft nieuwe studentenkortingen op onbeperkte abonnementen voor studenten

Verizon heeft een nieuwe aanbieding voor studentenkorting voor studenten, met een korting van $ 10 per maand op een enkele lijn of $ 25 per maand op twee lijnen voor abonnees van de verschillende onbeperkte abonnementen. Het nieuwe aanbod is vanaf 2 juli beschikbaar.

Sinds afgelopen augustus biedt Verizon vier verschillende ‘onbeperkte’ abonnementen aan die allemaal een aantal voordelen, functies en beperkingen bieden. Prijzen beginnen bij $ 70 per maand voor een enkele regel voor het instapmodel “Start Unlimited” en gaan tot $ 90 per maand voor een enkele regel voor het duurste “Get More Unlimited” -plan. Dus een besparing van $ 10 of $ 25 per maand op uw factuur kan een aanzienlijke besparing zijn.

Er zijn natuurlijk een paar kanttekeningen. Om een ​​studentenkorting te krijgen, moet de student de accounteigenaar of manager zijn. (Je kunt niet alleen je studentendocumentatie tonen en een paar dollar besparen op je gezinsabonnement.) Er kan slechts één korting per account worden toegepast, zelfs als beide leden zijn ingeschreven, en het is alleen geldig voor klanten met maximaal twee telefoonlijnen (wat betekent dat je je student van middelbare leeftijd ook niet zomaar de leiding kunt geven over je grotere gezinsplan).

De deal is maximaal vier jaar geldig, hoewel studenten jaarlijkse documentatie moeten overleggen waaruit blijkt dat ze een actief ingeschreven niet-gegradueerde, afgestudeerde of postdoctorale student zijn.

More Stories
Jurken en tops met decolleté of de belangrijkste aankoop van deze zomer