Beats Solo Pro ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn voor het eerst $ 70 korting

72 views 9:09 pm 0 Comments July 22, 2020

De Beats Solo Pro draadloze on-ear hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking is $ 230 bij Best Buy en Amazon, wat $ 20 goedkoper is dan de beste deal die we hebben gezien. Dit is het nieuwste model van Beats en het is ongeveer net zo capabel als het vlaggenschipmodel van Sony en Bose wat betreft bouwkwaliteit en batterijduur, ondanks dat het nu aanzienlijk minder kost. Het is vermeldenswaard dat deze worden opgeladen via de Lightning-poort, dus hoewel je ze draadloos kunt verbinden met elk Bluetooth-apparaat, zijn ze duidelijk gericht op mensen die op zijn minst een beetje verstrikt zijn in de wereld van Apple.

Als je de nieuwe iPhone SE wilt, maar zou willen dat het een groter scherm had, dan zou de deal van Back Market op de iPhone 8 Plus je kunnen aanspreken. Het verkoopt een opgeknapte 64 GB-versie in goud voor $ 369, wat $ 20 minder is dan de SE-kosten.

Er zijn een paar afwegingen bij het kiezen van dit model over de nieuwe SE, hoewel geen van hen dealbreakers zullen zijn als je gewoon het grotere 5,5-inch scherm boven alles wilt. De iPhone 8 Plus heeft de oudere A11 Bionic-processor van Apple en de camera’s zijn niet zo capabel. Hoewel het nog steeds modern is in de zin dat het IP67-geclassificeerd is tegen binnendringen van water en stof, het draadloos opladen ondersteunt en je klaar bent om de iOS 14-update te ontvangen wanneer die later dit jaar wordt gelanceerd.

De iPhone 8 Plus van Back Market is opgeknapt, maar in “mint” staat, wat beweert te betekenen dat je nergens aan de buitenkant krassen zult vinden. Het heeft een garantie van één jaar tegen defecten en de telefoon bevat alle originele accessoires.

Als je de verzameling van gisteren hebt gemist, zijn er een heleboel Nintendo Switch-spellen die tot 16 juni worden verdisconteerd. Beter nog, de prijsdalingen zijn voor digitale versies van die games, dus u hoeft niet naar een winkel te gaan of te wachten tot ze bij u worden afgeleverd. (Zorg er wel voor dat je een microSD-kaart hebt met opslagruimte als je er een paar koopt.) Sommige door Nintendo gemaakte spellen, zoals Super Mario Bros. U Deluxe, Mario Tennis Aces en Donkey Kong: Tropical Freeze zijn $ 18 korting op hun gebruikelijke prijs van $ 60, wat een zeldzame prijsdaling is. Andere games, zoals Overwatch, The Elder Scrolls V: Skyrim en Celeste, zijn nog betaalbaarder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *