Vervaging van de lijn tussen het huis en de kantoren van het bedrijf

Bijna een jaar geleden schreef ThinkLab een artikel over de ‘Four Takeaways from the Residential Furniture Rent Model’, waarin de lessen werden benadrukt die de interieurindustrie kon leren van het model voor woonmeubilair dat via Fernish werd gedemonstreerd. Flash-forward naar de huidige tijd, en hetzelfde bedrijf, dat oorspronkelijk van plan was om de servicecomponent te combineren met flexibele woninginrichting, meldt nu een stijging van 300 procent in thuiskantoororders sinds de start van COVID-19-gerelateerde quarantaines.

Op de vraag wat deze maatstaf zegt over de toekomst van het thuiskantoor, zegt Michael Barlow, mede-oprichter en CEO van Fernish, het beste: “In termen van implicaties op lange termijn zal niet alleen de handdruk verdwijnen, maar we kijken ook naar een nieuwe definitie van het woord kantoor. Hoe wordt het gedefinieerd? Zullen we een ‘kantoor’ model zien dat bestaat uit een volledig ingerichte woning en hoofdkantoor waar werknemers twee dagen op kantoor en drie dagen thuis doorbrengen? “

Zijn verklaring komt op een moment dat bedrijven zoals Accenture, Facebook, Twitter en Shopify allemaal onlangs hebben aangekondigd dat ze een groot deel van hun personeel zullen overzetten naar permanente externe werkfaciliteiten. De vraag blijft dus, hoe beïnvloeden deze veranderingen de toekomst van de definitie van kantoor? Wat zijn meer in het bijzonder factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het bouwen van meubels die zowel in het thuiskantoor als in de commerciële ruimte passen, en hoe zorgen we ervoor dat er op beide plaatsen gelijke kansen voor productiviteit zijn?

Het thuiskantoor wordt een noodzaak, geen aardigheid.

Tegenwoordig beschouwen veel mensen een apart thuiskantoor als een echte luxe. In plaats van een echte speciale ruimte, kiezen individuen ervoor om een ​​extra slaapkamer of misschien een ongebruikte hoek in de woonkamer om te bouwen tot een semi-functioneel thuiskantoor. Maar nu onze zakelijke kringen nu via videoconferentieplatforms op de eerste rij van onze huiskamers komen, beginnen professionals de waarde van een persoonlijk thuiskantoor te erkennen.

Ontwerp voor het thuiskantoor mag niet onderdoen voor de bedrijfsruimte.

Aangezien grote bedrijven de beslissing nemen om hun personeel over te zetten naar externe kantoren, is het vanzelfsprekend dat de productiviteit naar verwachting hetzelfde blijft, zo niet stijgt, aangezien werknemers thuis werken. Maar in termen van ontwerp betekent dit ook het aanbieden van een thuiskantooropstelling die de ergonomische en ecologische voordelen van de bedrijfsruimte weerspiegelt. En hoewel veel woninginrichtingsbedrijven, waaronder Fernish, toegeven dat ze niet dezelfde testnormen hebben als commerciële meubelhandelaren, zal dit een kernfocus zijn omdat kopers en ontwerpers de flexibiliteit van een verhuurdienst van een bedrijf als Fernish willen combineren met de robuuste duurzaamheid van meubels van commerciële kwaliteit.

More Stories
Beats Solo Pro ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn voor het eerst $ 70 korting