Jurken en tops met decolleté of de belangrijkste aankoop van deze zomer

30 views 8:57 pm 0 Comments July 22, 2020

In tegenstelling tot de armen, benen of buik, delen van het lichaam die niet iedereen wil laten zien wanneer ze een look kiezen, werken de ontwerpen die de schouders onthullen meestal in alle kasten, ongeacht leeftijd of stijl. In die zin heeft de zogenaamde serveerster-halslijn, die duikt tussen de zomervoorstellen die door de merken worden voorgesteld, onze aandacht getrokken, omdat Bershka verwijst naar de creaties waarmee schouders kunnen worden gedragen. Maar hoe verschilt het van de Bardot-halslijn? De waarheid is dat beide openingen erg op elkaar lijken, maar de halslijn van de serveerster voegt pofmouwen toe (kort of lang) die soms worden afgewerkt met ruches of plooien. We hebben het gezien in blouses, cropped tops of jurken, wat bewijst dat er slechts een subtiel gebaar nodig is om de zomerse basics bij te werken.

Bij speciale gelegenheden

Ondanks de ontspannen esthetiek van deze creaties, zijn er ook alternatieven die geschikt zijn voor meer speciale gelegenheden. Influencer Lucy, bedenker van enkele van de meest inspirerende gastlooks in het digitale universum, heeft gekozen voor dit soort halslijn met een stippenprint van een Portugees bedrijf dat we ons gemakkelijk kunnen voorstellen in een zomerse trouwlook.

Ruches en lange mouwen

Blouses met een halslijn voor serveersters en lange mouwen geven een instant boho-esthetiek aan zelfs de meest basic look. De pofmouw van dit bedrukte ontwerp is afgewerkt met een subtiele ruche die beweging geeft aan het kledingstuk, een detail dat zeer herhaald wordt in voorstellen van dit type. Influencer Melissa Villarreal geeft zich over aan de trend met een Zara-model, ideaal om te combineren met een spijkerbroek of korte broek en comfortabele sandalen met hakken.

Beachy en veelzijdige jurk

Met een lengte die zich soms uitstrekt tot aan de enkel of zelfs daarbuiten, tonen trendy strandjurken de schouders en het sleutelbeen met deze sensuele volume-halslijn. Bij een succesvol Australisch bedrijf ontbreken jurken van dit type niet in de nieuwste collectie, ontwerpen die naast elkaar bestaan, samen met andere even populaire modellen, de creaties met vierkante halslijn.

In ‘bijgesneden’ versie

Met fietsbroek, met jeans met hoge taille en een blazer (de nieuwe stijlformule die door de meest invloedrijke experts wordt verdedigd) of samen met midirokken. De cropped versie van de tops met een laag uitgesneden halslijn laat je pronken met je buik en geeft een moderne en zomerse touch aan elke mix. Met korte of lange mouwen worden ze getekend als een van de essentials van de vakantiekoffer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *