BBQ, veld of strand? Voor elk weekendplan hebben we de perfecte look

30 views 8:54 pm 0 Comments July 22, 2020

Het weekendseizoen op het platteland, op het strand en met vrienden of familie met een barbecue is begonnen. En natuurlijk, net zoals het belangrijk is om duidelijk te zijn over hoe laat je gaat doen, met wie je gaat zijn of wat voor soort voedsel je gaat kopen, zodat alles perfect uitpakt, het doet nooit pijn om te weten welke stijl je moet kiezen, afhankelijk van de omstandigheden, Omdat we als goede modeliefhebbers weten dat een landelijke dresscode niet hetzelfde is als een beach dresscode of een stedelijke. Gelukkig zijn er veel trends die kunnen worden aangepast aan (bijna) allerlei situaties, maar de sleutel is om te weten met welke accessoires en accessoires je ze kunt combineren. De experts hebben al gekozen voor hun favorieten en eerlijk gezegd voldoen ze aan alle stilistische eisen. Laat u inspireren door hun uiterlijk en ontvang een foutbestendige weddenschap!

Sexy maar comfortabel

Er zijn er die ervoor kiezen om in wijde kleding naar het veld te gaan en die liever sexy blijven, zelfs tijdens een picknick. Dit is het geval bij iemand die in een passie rood satijnen cross-back top het perfecte kledingstuk heeft gezien om een ​​landelijke dag door te brengen. Natuurlijk, als het andere kledingstuk waaruit de styling bestaat een denim is, gaat de weddenschap binnen enkele seconden van look naar perfecte look. Dus het feit dat we een ontwerp dragen dat zowel een deel van de rug als de armen en schouders onthult, kan ons helpen de huidskleur te nemen zonder naar het strand te hoeven gaan.

Wilde Westen

Deze look is eigenlijk geschikt voor bijna elke situatie. Maar als we de term cowboy waarheidsgetrouwheid en consistentie willen geven, is het het beste om het voor een landelijke dag te nemen. Het is waar dat als je niet zo gewend bent om op het platteland te wandelen, je de lange jurk het beste kunt vervangen door een korte, maar verder voldoet hij aan alle landelijke eisen. Cowboylaarzen, die er allemaal op wijzen dat ze deze zomer de favoriet van de experts zijn, zijn net zo praktisch als sneakers, dus ze voorkomen dat we tegen verschillende oneffenheden op de weg, grote stenen of vlekken op onze voeten stoten. modder. Natuurlijk is de cowboyhoed het sterdetail van de look, want naast het beschermen van ons hoofd tegen blootstelling aan de zon, zal het ons ook echte buitenstaanders geven.

Op het platteland

Er is niets beters om van een plattelandsdag te genieten dan losse en comfortabele kleding te dragen. Een filosofie die ze volgen bij het wedden op een zwierig shirt en een rechte spijkerbroek. We weten inmiddels al dat jeans dat stuk is waar geen enkele vrouw zonder zou kunnen leven, omdat ze zich door hun kameleonische capaciteit aan allerlei situaties kunnen aanpassen. Bovendien straalt het kiezen van de koraalkleur als protagonist van de look niet alleen helderheid uit, maar verbetert het ook de bruine kleur. Om de look compleet te maken, kun je het beste wedden op sneakers en een hoed als we ons willen beschermen tegen de zon.

De favoriet van influencers als ze naar het strand gaan

Als er een kledingstuk is dat ons naar het strand brengt door er alleen maar naar te kijken, dan is het wel de kaftan. Een zomers bagage-item voor elke boho-modeliefhebber. Dit seizoen heeft het echter het exclusieve label van casual kleding afgeschaft om comfortabele, maar ook elegante outfits te bouwen. Om deze reden wordt het niet alleen gebruikt om naar het strand te gaan en het over je bikini of badpak te dragen, maar de experts hebben er de zomerjurk van gemaakt, je beste bondgenoot voor maaltijden met vrienden in een strandbar of om naar de zonsondergang te kijken terwijl ze langs het strand lopen, zoals het geval is bij Marta Lozano, die het heeft gecombineerd met bruine schep sandalen. Wie had zich niet kunnen voorstellen dat ze zo gekleed was tijdens haar eerste strandweekend?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *