Peach bloost die de gebruinde huid accentueert en verlicht

De zomer is hier, de hitte, de zon en de warme tinten veroveren de garderobe en make-up. En als voorheen neutraal roze of intens bordeauxrood de kleuren waren die verantwoordelijk waren voor het blozen van de wangen, is het nu de beurt aan de perzikkleurige tinten, beroemd om het maximaal accentueren van de kleur. Als je de beste experttrucs al hebt onthouden waarmee je schoonheid er onder het masker intact blijft, voltooi dan het ritueel met de oranjekleurige blushers die de fluweelzachte zachtheid van de schil van dit seizoensfruit nabootsen. Licht, fris, perfect voor het verfraaien van een donkere huidskleur, vormgevende eigenschappen en toenemende helderheid: dit zijn de cosmetica die nooit op vakantie falen.

Wake Up & Glow Life’s A Peach de L’Oréal Paris

Deze warme tint van het Parijse merk belooft stralende wangen met een ultra flatterende kleurensluier. De formule bevat kokos- en perzikolie voor een natuurlijke en frisse afdronk die perfect is voor dagelijks gebruik. De case bevat een spiegel en een borstel, het ideale pakket om je make-up bij te werken wanneer je niet thuis bent.

Georgia Golden Peach Blush van Benefit Cosmetics

De behuizing is versierd met een perzik, het onmiskenbare teken van de tint die je krijgt als je een van de meest geliefde tinten van het merk aanbrengt. De gouden afwerking laat het licht op het huidoppervlak schijnen om de illusie van rondere en hogere wangen te creëren. De verbeterde formule bevat ingrediënten die de zachtheid verbeteren en de toepassing vergemakkelijken. Het beste? Het mini-formaat dat u altijd mee kunt nemen op reis.

Guerlain Braziliaanse Shimmer Blush

Deze limited edition van de zomer van 2020 is speciaal ontworpen om de teint te sublimeren. Het is een formule van warme finish, subtiele glans en zijdeachtige textuur die min of meer kan worden aangebracht afhankelijk van de intensiteit die je zoekt in je look. Van het merk onthullen ze stap voor stap een perfecte blos: “Glimlach en breng de Brazilian Shimmer blush aan met een penseel vanaf het prominente deel van de jukbeenderen naar de slapen.”

Clinique’s Sculptionary Cheek

Drie tinten in nectarsleutel om een ​​aangepaste wang te vormen. Ze kunnen afzonderlijk worden gebruikt om een ​​’contoureffect’ te bereiken – het donkerste onder het jukbeen, het midden op het rondste deel van de wangen en het hoogtepunt als een markeerstift op het bot – of meng ze allemaal met de borstel voor een multidimensionale blos. De formule bevat geen oliën en belooft een onberispelijke duur van uren.

Nars Liquid Blush Blush

Vloeibare texturen overwinnen in de zomer, niet alleen vanwege hun frisse, natuurlijke afwerking, maar ook omdat ze net zo goed werken op make-up als op de blote huid. Breng het alleen met je vingertoppen aan om kleur en een instant ‘goed gezichtseffect’ aan het gezicht te geven, of verhoog de intensiteit door het product vast te zetten met een poederblush erop. Als bonus bevat de formule Monoï- en Tamanu-oliën om de duur en het hydratatievermogen te vergroten.

More Stories
Tips om acne te voorkomen